Tatar si otvoril strelecký účet v sezóne, Detroit prehral v predĺžení

NETKY.SK • 14 Február 2013, 08:03 • 2 min
Tatar si otvoril strelecký účet v sezóne, Detroit prehral v predĺžení

Tatar si otvoril strelecký účet v sezóne, Detroit prehral v predĺžení - Futbal Slovenský útočník v službách Detroitu Red Wings Tomáš Tatar zaznamenal v zámorskej NHL v noci na štvrtok svoj premiérový gól v tejto sezóne. Červené krídla však doma prehrali 3

slovakia

left justify in out

img

Slovenský útočník v službách Detroitu Red Wings Tomáš Tatar zaznamenal v zámorskej NHL v noci na štvrtok svoj premiérový gól v tejto sezóne. 

"Červené krídla" však doma prehrali 3:4 po predĺžení so St. Louis a hostia bez zraneného gólmana Jaroslava Haláka tak prerušili sériu piatich prehier za sebou. Pre Tatara to bol celkovo druhý presný zásah v štrnástom kariérnom zápase v prestížnej súťaži.

Pittsburgh najmä vďaka trojbodovým zápisom Jamesa Neala a Sidneyho Crosbyho zdolal na svojom ľade Ottawu 4:2. Calgary si poradilo s Dallasom 7:4, keď sa hetrikom a asistenciou blysol domáci Mike Cammalleri.



výsledky:

Detroit - St. Louis 3:4 pp /Tatar za domácich 1+0/,

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies