Tatar sa na šampionáte neobjaví, údajne nezapadá do koncepcie tímu

NETKY.SK • 12 Apríl 2011, 12:01 • 2 min
Tatar sa na šampionáte neobjaví, údajne nezapadá do koncepcie tímu

Tatar sa na šampionáte neobjaví, údajne nezapadá do koncepcie tímu

slovakia

left justify in out

img

Slovenský útočník Tomáš Tatar sa s najväčšou pravdepodobnosťou nepredstaví ani len v prípravnom kempe hokejovej reprezentácie pred blížiacimi sa MS. Podľa jeho vyjadrenia, ktoré zverejnil portál webhokej24.sk, mu generálny manažér Peter Bondra oznámil, že nezapadá do koncepcie tímu.
      "Môj agent Peter Neveriš urobil už dávnejšie dohodu s mojim hlavným tímom Detroit Red Wings o uvoľnení pre potreby národného tímu. Asi došlo ku komunikačnému skratu, lebo ma dlho nikto zo zväzu nekontaktoval. Na moju žiadosť sa mi podarilo spojiť s generálnym manažérom Petrom Bondrom, ktorý mi oznámil, že nezapadám do koncepcie tímu. Samozrejme som bol pripravený zabojovať o miestenku na domáci šampionát, mám za sebou úspešnú sezónu, no rešpektujem toto rozhodnutie," citoval portál Tatara, ktorého tím Grand Rapids Griffins nepostúpil do play off nižšej zámorskej súťaže AHL.
      Dvadsaťročný krídelník sa v prebiehajúcej sezóne predstavil aj v NHL, keď v drese "červených krídel" odohral deväť zápasov, pričom hneď v prvom strelil svoj premiérový profiligový gól. Väčšinu ročníka však strávil vo farmárskom tíme, kde v 70 dueloch nazbieral 57 bodov za 24 gólov a 33 asistencií a stal sa tak druhým najproduktívnejším hráčom mužstva. "Verím, že Slovensko postaví silný tím a bude hrať o najvyššie priečky. Držím palce všetkým chalanom a prajem im veľa zdravia a športového šťastia. Som mladý a budem na sebe naďalej tvrdo pracovať," dodal Tatar.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies