Tatar nemusí po finálovej prehre zúfať, doma ho čaká takéto sexy prekvapenie

NETKY.SK • 8 Jún 2018, 11:45 • 2 min
Tatar nemusí po finálovej prehre zúfať, doma ho čaká takéto sexy prekvapenie

BRATISLAVA - Hokejisti Washingtonu Capitals získali prvýkrát v klubovej histórii Stanleyho pohár. V noci na piatok zvíťazili v piatom súboji finále play off NHL na ľade Vegas Golden Knights 4:3 a v celej sérii triumfovali 4:1 na zápasy. Rytierom nepomohla ani asistencia slovenského útočníka Tomáša Tatara, ktorý bodoval prvýkrát vo finálovej sérii.

slovakia

left justify in out

Slovenský útočník dostal vo finále druhú šancu v zostave Vegas  a odohral vyše dvanásť minút. Okrem asistencie si pripísal aj dva bodyčeky a dvojminútový trest za hákovanie. Rodák z Dunbice nad Váhom tak po nedávnej výmene z Detroitu Red Wings okúsil nečakanú finálovú sériu v drese nováčika z Las Vegas, ktorý postupom do finále vo svojej premiérovej sezóne v NHL šokoval hokejovú verejnosť. Na prvú najcennejšiu trofej si tak ešte bude musieť počkať. 

 

Dvadsaťsedemročný Tatar bude na finálový nezdar zabúdať v náručí krásnej priateľky Lucie Slaninkovej. Po dlhej sezóne ich čaká niekoľko týždňov spoločného oddychu. Tatar je známy tým, že  svoju polovičku veľmi rád rozmaznáva a obdaruváva luxusnými darčekmi. A sexy priateľka zatiaľ zabíja nudu rôznymi prekvapeniami pre svojho drahého. A či je kreatívna...?, napokon posúďte sami. Nedávno zožala na sociálnych sieťach úspech za outfit, ktorým svojho partnera zaisto veľmi príjemne prekvapila. 

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies