Tatar na farmu Detroitu, Halák druhýkrát v bránke St. Louis

NETKY.SK • 1 Október 2010, 11:56 • 2 min
Tatar na farmu Detroitu, Halák druhýkrát v bránke St. Louis

Tatar na farmu Detroitu, Halák druhýkrát v bránke St. Louis - Hokej Tomáš Tatár je ďalším zo slovenských hokejistov, ktorý putuje na farmu.

slovakia

left justify in out

img

Tomáš Tatár je ďalším zo slovenských hokejistov, ktorý putuje na farmu. Vedenie Detroitu ho poslalo do nižšej súťaže do tímu Grand Rapids (AHL).
      Po druhý raz nastúpil v príprave na novú sezónu v drese St. Louis slovenský reprezentačný brankár Jaroslav Halák. V domácom súboji v noci na piatok s Chicagom prispel k víťazstvu 4:1, keď zlikvidoval 30 z 31 súperových striel. Podarilo sa mu zneškodniť aj trestné strieľanie Jeremyho Morina.
      "Myslím si, že chytal spoľahlivo, toto od neho očakávame," uviedol na Halákovu adresu tréner Davis Payne. Halák si pochvaľoval dostatok práce na začiatku. "Niekoľko vydarených zákrokov mi pomohlo. Pokiaľ viem, tak väčšina brankárov chce byť od začiatku ostreľovaná," povedal Jaroslav Halák. Ten svoj prvý zápas odchytal 21. septembra, keď jeho tím prehral doma s Coloradom 1:3. V tíme víťazov Stanleyho pohára hral iba Tomáš Kopecký. V stretnutí Dallas - Colorado sa do bránky hostí nedostal Peter Budaj.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies