Tatar: Musíme byť na seba tvrdí

NETKY.SK • 22 Október 2015, 12:29 • 2 min
Tatar: Musíme byť na seba tvrdí

EDMONTON - Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar si síce v stredu otvoril strelecký účet v novej sezóne zámorskej NHL, no svojím presným zásahom v 47. min iba zmiernil prehru Detroitu v Edmontone 1:3.

slovakia

left justify in out

Red Wings nebodovali v treťom zápase po sebe. Tatarovi pomohol presun do útoku ku Gustavovi Nyquistovi s Rileym Sheahanom. "Snažíme sa sústrediť na správne veci, ktoré nás môžu dotiahnuť k víťazstvu. Musíme byť na seba tvrdí - hrať lepšie a strieľať viac. V tretej tretine sme previedli kvalitný výkon, ale nestačilo to. Vieme, že máme na to, aby sme predvádzali dobrý hokej. V úvode stretnutia sme to nášmu brankárovi veľmi neuľahčili. My sme mali na svojom konte dve strely a on už musel zneškodniť desať pokusov súpera," povedal Tatar pre denník Detroit Free Press.

 

Tomáš Tatar bol v minulej sezóne najlepším strelcom Detroitu, keď dosiahol 29 presných zásahov. V aktuálnom ročníku mu to veľmi nejde a v úvodných piatich zápasoch mal na svojom konte len dve asistencie. Red Wings v doterajších šiestich zápasoch získali šesť bodov a v tabuľke Atlantickej divízie im patrí 5. miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies