Tatar druhou hviezdou zápasu, v Toronte sa bili brankári

NETKY.SK • 23 September 2013, 08:34 • 2 min
Tatar druhou hviezdou zápasu, v Toronte sa bili brankári

DETROIT - Slovenský hokejista Tomáš Tatar z Detroitu Red Wings sa stal druhou hviezdou nedeľňajšieho domáceho prípravného duelu proti Chicagu. Hosťujúci úradujúci víťazi Stanleyho pohára napokon vyhrali 4:3.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný krídelník Tatar mal stopercentnú streleckú úspešnosť, z dvoch pokusov dvakrát skóroval. V oboch prípadoch ťažil Tatar zo spolupráce s Gustavom Nyquistom, ktorý duel opúšťal s troma asistenciami. "Myslím, že Tatar bol skutočne dobrý a Nyquist sa snažil všetkých presvedčiť, že patrí do tímu. Je to veľmi dôležité. Ich práca vytvára tlak na trénera a generálneho manažéra, aby im našli správne miesto," skonštatoval po zápase tréner Red Wings Mike Babcock. Tatar si počas 16:18 min na ľade pripísal aj jeden plusový bod. Na strane Chicaga sa dvakrát presadil Byron Froese. V tíme Blackhawks chýbali Marián Hossa i Michal Handzuš.

New York Islanders bez Ľubomíra Višňovského prehrali v Nashville 0:2. Colorado vyhralo v Anaheime 2:1 aj vďaka dobrému výkonu brankára Varlamova. Súboj medzi Torontom a Buffalom okorenili viaceré bitky, vrátane jednej hromadnej presne v polovici duelu, do ktorej sa zapojili aj obaja brankári Jonathan Bernier a Ryan Miller. Maple Leafs napokon súboj vyhrali 5:3. 

Výsledky nedeľňajších prípravných zápasov pred novou sezónou NHL: 
Detroit - Chicago 3:4 (1:2, 0:0, 2:2) - Tomáš Tatar (Detroit) 2+0 
Nashville - New York Islanders 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) 
Toronto - Buffalo 5:3 (2:1, 2:0, 1:2) 
Anaheim - Colorado 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies