Tatar ďakuje za podporu a prosí médiá o rešpektovanie súkromia

NETKY.SK • 14 Január 2014, 15:39 • 2 min
Tatar ďakuje za podporu a prosí médiá o rešpektovanie súkromia

TRENČÍN - Slovenský hokejista Tomáš Tatar prežíva v súčasnosti náročné obdobie. V závere minulého týždňa mu po ťažkej chorobe zomrel otec. Dvadsaťtriročný krídelník ešte počas predchádzajúceho víkendu odohral za Detroit zápasy s Los Angeles, v ktorom dosiahol víťazný zásah, a Anaheimom a následne dostal od klubu povolenie odcestovať domov na pohreb.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem všetkým za podporu, dodáva mi to silu v neľahkom čase. Prišiel som na kratučký čas domov, aby som sa spolu s rodinou rozlúčil s otcom. Celá naša rodina prežíva momentálne veľmi smutné chvíle a rád by som poprosil všetky médiá, aby rešpektovali naše súkromie," píše sa v stanovisku Tomáša Tatara na jeho oficiálnom webe tomastatarofficial.com.

Víťazný gól zo sobotňajšieho súboja s Los Angeles venoval útočník svojmu zosnulému otcovi. "Tatino, tento bol pre Teba. Ďakujem všetkým za podporu v tomto smere, veľmi mi to pomáha. Ďakujem môjmu otcovi za všetko, čo pre mňa spravil, ako ma vychoval. Bez neho by som teraz nebol tam, kde som," uviedol Tomáš Tatar na svojom Facebooku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies