Tasci označil svoj príchod do Bayernu za chybu

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 17:11 • 2 min
Tasci označil svoj príchod do Bayernu za chybu

STUTTGART - Nemecký futbalista Serdar Tasci sa vrátil do Stuttgartu. Zatiaľ nie ako hráč VfB, ale len ako člen kádra Bayernu Mníchov, ktorý v sobotňajšom stretnutí 29. kola I. bundesligy triumfoval v Mercedes-Benz Arene 3:1. Bývalý stopér VfB i nemeckej reprezentácie sa však k slovu v drese Bayernu opäť nedostal.

slovakia

left justify in out

Tasci, ktorého Bavori angažovali počas zimnej prestávky na hosťovanie z ruského Spartaka Moskva, označil svoje pôsobenie v Bayerne za chybu a chce z Mníchova odísť. "Keby som vedel, že nebudem hrávať, tak by som do toho nešiel," uviedol pre Bild 28-ročný obranca, ktorý zatiaľ nastúpil len 20. februára proti Darmstadtu.

 

Kouč nemeckého šampióna Pep Guardiola mu dal príležitosť iba na 53 minút. Vzhľadom na investíciu 2,5 milióna eur vyšla Mníchovčanom každá doterajšia Tasciho minúta času stráveného na trávniku na 47 170 eur. Opcia na prípadný prestup, ktorá je súčasťou kontraktu, zostane v tomto prípade zrejme nevyužitá. Hráč si želá prestup do iného bundesligového klubu.

 

"VfB Stuttgart je vždy jednou z možností. Dúfam, že sa udrží v najvyššej súťaži," poznamenal 14-násobný nemecký reprezentant, ktorý si stuttgartský dres obliekal v rokoch 2006 - 2013 a pred deviatimi rokmi sa tešil zo zisku majstrovského titulu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies