Tarzana 3D uvedú v júli budúceho roka

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 16:27 • 2 min
Tarzana 3D uvedú v júli budúceho roka

BRATISLAVA - Americká produkčná spoločnosť Warner Bros uvedie pripravovanú 3D snímku o Tarzanovi 1. júla 2016.

slovakia

left justify in out

Ako informovali predstavitelia spoločnosti Sue Kroll a Greg Silverman, prípravy na nakrúcanie filmu sa práve začínajú.

Novú verziu príbehu spisovateľa Edgara Ricea Burroughsa o sirote, ktorá vyrastala v džungli, bude režírovať David Yates.

O produkciu sa postará Jerry Weintraub. "Dali sme dohromady neskutočný medzinárodný tím, aby prerozprával tento neobyčajný príbeh. Vo Warner Bros. sme si tiež užili dlhú a veľmi úspešnú spoluprácu s Davidom Yatesom a producentom Jerrym Weintraubom a tešíme sa na nové spracovanie tohto nadčasového príbehu," uviedol Silverman.

 

"Som veľmi rád, že sa opäť stretnem s tímom Warner Bros. pri realizácii tohto vzrušujúceho projektu. David Yates a ja použijeme tie najmodernejšie technológie pri vytváraní nových Tarzanových dobrodružstiev. Už sa veľmi teším na nakrúcanie," vyhlásil zasa Weintraub. V pripravovanom filme si zahrajú Alexander Skarsgard, Samuel L. Jackson, Margot Robbie a Christoph Waltz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona