Tarasenko sa dohodol so St. Louis na trojročnej zmluve

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 06:39 • 2 min
Tarasenko sa dohodol so St. Louis na trojročnej zmluve

Tarasenko sa dohodol so St. Louis na trojročnej zmluve - Hokej Vedenie klubu zámorskej NHL sa dohodlo s ruským hokejistom Vladimirom Tarasenkom na podmienkach trojročného nováčikovského kontraktu.

slovakia

left justify in out

img

 Vedenie klubu zámorskej NHL sa dohodlo s ruským hokejistom Vladimirom Tarasenkom na podmienkach trojročného nováčikovského kontraktu.
      "Vladi absolvoval najlepšiu sezónu vo svojej profesionálnej kariére. Sme preto radi, že sa rozhodol pripojiť sa k našej organizácii," cituje kanadský portál tsn viceprezidenta a generálneho manažéra Blues Douga Armstronga. "Počas svojho pôsobenia v KHL ukázal výrazný pokrok. Tešíme sa, že v tíme St. Louis Blue bude môcť prejsť na ďalšiu úroveň."
      Tarasenka draftovali Blues v roku 2010 ako 16. v poradí. V uplynulej sezóne KHL nazbieral v tímoch Novosibirsk a Petrohrad dovedna v 54 zápasoch 47 bodov (23+24). V roku 2011 pomohol Tarasenko Rusku k zisku zlatej medaily na juniorských MS, keď v 7 dueloch získal 11 bodov (4+7). V drese Ruska sa predstavil i na seniorských MS v Bratislave a Košiciach. V šiestich dueloch zaznamenal jeden gól.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies