Tankó a Džanaj v Debrecíne do semifinále

NETKY.SK • 10 Február 2017, 07:53 • 2 min
Tankó a Džanaj v Debrecíne do semifinále

DEBRECÍN - Dvaja zo štyroch nominovaných slovenských reprezentantov v boxe Viliam Tankó a Ján Džanaj si pod vedením trénerov Pavla Hlavačku a Tomáša "Kida" Kovácsa vybojovali postup do semifinále na medzinárodnom turnaji mužov "Bocskai Cup" v maďarskom Debrecíne (8. - 12. 2.), na ktorom štartuje 128 pästiarov z 20 krajín.

slovakia

left justify in out

Obaja si zabezpečili na tradičnom podujatí minimálne tretie miesto. Informuje Slovenská boxerská federácia na svojom facebooku.

Tankó mal na úvod voľný žreb a vo štvrtkovom štvrťfinále kategórie do 56 kg bez problémov zdolal Poliaka Adriana Kowala 5:0 na body, v boji o finále naňho čaká Turek Ali Ishan Alganas. Medzi elitnú štvoricu postúpil aj Ján Džanaj, ktorý vo štvrťfinále do 81 kg zvíťazil nad domácom pästiarom Péterom Tallósim tiež hladko 5:0 na body a v semifinále bude jeho súperom reprezentant Kazachstanu.  

Smolu mal Andrej Csemez, ktorý v kategórii do 75 kg prehral vo štvrtkovom štvrťfinále s Turkom Aigumom Byrolom tesne 2:3 na body. Už v stredu sa rozlúčil so súťažou Filip Meszároš: v hmotnosti do 56 kg podľahol v osemfinále Garnikovi Harutunjanovi z Arménska tiež 2:3 na body.  
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies