Tanečník Johny Mečoch sa venuje práci a novým projektom

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 13:36 • 2 min
Tanečník Johny Mečoch sa venuje práci a novým projektom

BRATISLAVA - Slovenský tanečník Ján Mečoch v týchto dňoch sústredí svoju energiu predovšetkým na pracovné záležitosti.

slovakia

left justify in out

„Venujem sa projektom, ktoré by mali vyjsť na jeseň, užívam si svoje festivaly, robím denný tanečný a zážitkový kemp pre deti, chystám so svojím tímom televíznu šou a pre ženy tiež špeciálnu strip tour - ja v nej netancujem, ale pripravujem sexi chlapov, takže som momentálne v takom pracovnom móde, no ak sa dá, rád skočím aj do vody. Naposledy to bolo na Košariskách,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Leto sa mu podľa vlastných slov najviac spája s krásnou ženskou vibráciou. Raz ho dokonca jedna neznáma žena natoľko oslovila, že jej vraj bez mihnutia oka navrhol spoločnú dovolenku. „Raz sa mi stalo, že som oslovil celkom neznámu ženu na spoločnú dovolenku. Bolo to aj nebezpečné, ale aj vzrušujúce, no chcel som zažiť niečo nové. Nakoniec sme si tento experiment užili v tanci, cestovaní a oslave života,“ prezradil 38-ročný rodák zo Serede.


Tento rok sa vraj chystá po druhý raz do Thajska a na splav s priateľmi v Slovinsku. „Nikdy som nič také nezažil, tak sa teším na niečo nové a dobrodružné. Mám rád, keď celkom presne neviem, čo ma čaká,“ poznamenal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies