Tanečník Jaro Bekr nerieši silvestrovské oslavy

NETKY.SK • 30 December 2016, 13:46 • 2 min
Tanečník Jaro Bekr nerieši silvestrovské oslavy

BRATISLAVA - Slovenskému tanečníkovi Jarovi Bekrovi silvestrovské oslavy nič nehovoria.

slovakia

left justify in out

„Už keď som tancoval, tak som vždy na Silvestra vystupoval a nikdy pre mňa ten deň nič špeciálne neznamenal. Tak to aj zostalo. Silvestra vôbec neriešim. Je fajn zapáliť si nejaké prskavky, no také dva roky dozadu som napríklad šiel spať asi o jedenástej. Bol som pri deťoch, lebo sa báli a aj mi to tak vyhovovalo, bol som celkom unavený,“ uviedol v rozhovore pre agentúru SITA.


Ako zároveň priznal, prekážajú mu petardy. „Vždy sa snažím nebyť úplne pri nich. V Bratislave je to trošku zložitejšie, ako keď ste niekde mimo mesta. Ja ich vôbec nebúcham, pre mňa je to vec, ktorá ma úplne obchádza - videl som ruku Riša Müllera, keď pred rokmi raz zdvihol petardu... Kamoši sa zas z toho tešia ako malé decká. Petardy sú fajn, keď sú koncentrované, keď tú šou robí napríklad mesto, ale keď si ich búcha na záhrade každý sám podľa vlastnej chuti, tak je to len chaos a bordel a zvieratá tým mega trpia... Nie som za to, no pokiaľ si spraví ohňostroj napríklad Bratislava, tak je to pekné,“ povedal tanečník, ktorý sa podľa vlastných slov nezaťažuje ani novoročnými predsavzatiami.

 

„Snažím sa nejakým spôsobom žiť, ale že by som to nazýval predsavzatím... Keď je človek odhodlaný, tak na to nepotrebuje nový rok,“ usmial sa na záver.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies