Tanečnica žaluje Britney Spears pre zlomený nos

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 16:37 • 2 min
Tanečnica žaluje Britney Spears pre zlomený nos

USA - Tanečnica Dawn Noel podala žalobu na americkú speváčku Britney Spears. Tridsaťdvaročná interpretka totiž Noel vlani v auguste zlomila nos počas nakrúcania videoklipu k piesni Work Bitch. ITA.

slovakia

left justify in out

Tanečnica tvrdí, že zranenie má trvalé následky, pre ktoré sa nemohla a nemôže venovať zamestnaniu a prišla tak o peniaze. O akú sumu ide, však nezverejnili.

 

Podľa Noel prišla Spears na nakrúcanie, ktoré sa konalo 19. augusta v Los Angeles, "strapatá a zmätená a mala problémy naučiť sa tanečné kroky, i keď boli veľmi jednoduché". "Asi po hodine a pol skúšania sa speváčka zatočila, stratila rovnováhu a rukami vrazila do jej tváre. Noel aj ostatní tanečníci počuli zvuk, podľa ktorého im bolo jasné, že jej zlomila nos," uviedli v žalobe a dodali, že Spears sa len ospravedlnila a pokračovala ďalej. Ranená následne odišla k lekárovi, ktorý jej diagnostikoval fraktúru kosti a nariadil operáciu. Hudobníčka vraj najprv súhlasila, že liečbu zaplatí, no neskôr Noel kontaktovali speváčkini zástupcovia a oznámili jej, že peniaze nedostane. 

 

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000). Popová princezná, ako ju prezývajú, neskôr vydala albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.nbcnews.com a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona