Tanec slnka prinesie aj striptíz, ale i svätú omšu a vysvätenie motoriek

NETKY.SK • 23 Júl 2010, 11:42 • 2 min
Tanec slnka prinesie aj striptíz, ale i svätú omšu a vysvätenie motoriek

Tanec slnka prinesie aj striptíz, ale i svätú omšu a vysvätenie motoriek

slovakia

left justify in out

Vystúpenie 25 skupín na troch hudobných pódiách, množstvo súťaží, bohatý sprievodný program, dámsky i pánsky striptíz, no najmä fascinujúci rachot motocyklových motorov čaká na účastníkov 7. ročníka motozrazu Tanec slnka v areáli rekreačného strediska Dubník pri Starej Turej.
      Podujatie, na ktoré sa účastníci schádzali už vo štvrtok (22.7.), odštartuje podľa organizátora Martina - Býka dnes o 13.00 h spanilou jazdou na agrofarmu v Podkylave.
      "V sobotu je na programe ďalšia spanilá jazda a od 14.00 h na námestí v Starej Turej kaskadérska šou. Na každom z troch pódií sa počas troch večerov vystriedajú hudobné skupiny ako Chinaski, Polemic, Horská Chata, Premier, Ready Kirken, Smola a Hrušky, Rammstein Member, Morčatá na úteku, Fousatej Hat, Vašo Patejdl a mnoho ďalších," zdôraznil Martin - Býk s tým, že organizátori nezabudli ani na deti a pre tých, ktorí prídu s najmladšími "motorkármi", majú animátorky dnes popoludní a na celú sobotu (24.7.) pripravený detský program (maľovanie na tvár, tanečnú šou, detské súťaže).
      Ako dodal, Tanec slnka zakončia v nedeľu (25.7.) slávnostnou svätou omšou priamo v areáli strediska s možnosťou vysvätenia motoriek.
      "Všetky vstupenky na Tanec slnka budú zaradené do žrebovania a tí šťastnejší si môžu domov odniesť nielen celkovo 20 cien, ale i jeden z troch motocyklov," pripomenul Martin - Býk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies