VIDEO Tancujúci fanúšik Manchestru United v kotli Liverpoolu

NETKY.SK • 25 Júl 2015, 19:00 • 2 min
VIDEO Tancujúci fanúšik Manchestru United v kotli Liverpoolu

KUALA LUMPUR – Smelý fanúšik Manchestru United sa objavil na predsezónnom zápase Liverpoolu, ktorý je na turné v Malajzii. Nebolo by na tom nič zlé, keby tam neprišiel v drese Red Devils.

slovakia

left justify in out

Počas posledného zápasu Liverpoolu na svojom turné v Malajzii sa medzi fanúšikmi anglického klubu objavil jeden taký, ktorý okamžite pútal pozornosť všetkých naokolo.

Hrdý fanúšik Man United si obliekol dres svojho obľúbeného tímu a namieril si to na zápas Liverpoolu, priamo medzi ich fanúšikov. Na piskot a pokriky liverpoolskych fanúšikov reagoval úplne geniálne, jednoducho si dal do uší slúchadlá a tancoval hore-dole po schodoch.

Nakoniec si jeden fanúšik Liverpoolu povedal, že už bolo toho dosť a slušne fandu United usadil. Do krku mu dal malajzijský šál a ľudia ho odmenili veľkým potleskom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies