Tampa vyhrala aj druhý zápas nad Islanders

NETKY.SK • 10 September 2020, 12:38 • 2 min
Tampa vyhrala aj druhý zápas nad Islanders

EDMONTON- Hokejisti Tampy Bay si poradilo aj v druhom zápase finále konferencie a zvýšili vedenie v sérii na 2:0. Slovenský obranca Erik Černák odohral za Tampu 15:36 minúty a pripísal si jeden strelecký pokus. Tretí duel je v Edmontone na programe v noci na sobotu o 2.00 SELČ.

slovakia

left justify in out

V samotnom závere rozhodol o víťazstve Kučerov

Víťazný gól Lightning strelil 8,8 sekundy pred koncom riadneho hracieho času ruský útočník Nikita Kučerov. Tampa v záverečných sekundách zavrela "ostrovanov" v ich pásme, Yanni Gourde a Ondřej Palát ešte Semjona Varlamova neprekonali, ale podarilo sa to Kučerovovi strelou bez prípravy po krížnej prihrávke obrancu Ryana McDonagha. "Stretli sme sa očami. Vedel som, čo spraví a on asi vedel, čo spravím ja. Dal mi pekný krížny pas a mne už zostávalo len trafiť bránku. Urobil to skvele," uviedol pre nhl.com hrdina zápasu. Islanders po "výprasku" 2:8 v prvom stretnutí, pod čo sa podpísalo aj cestovanie z Toronta do Emontonu a krátky čas na prípravu, vstúpili do zápasu výborne. Už po 84 sekundách sa presadil útočník štvrtej formácie Matt Martin a svojím piatym gólom v play off otvoril skóre. "Je to krutá prehra. Stále veríme, že môžeme túto sériu vyhrať. Keď budeme hrať ako dnes, tak rozhodne šancu máme. Po debakli sme zareagovali dobre, ale musíme ešte nájsť cestu k víťazstvám," povedal Martin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tampa Bay Lightning (@tblightning),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona