Tame Impala zverejnili skladbu Eventually

NETKY.SK • 9 Máj 2015, 15:13 • 2 min
Tame Impala zverejnili skladbu Eventually

SYDNEY - Austrálska psychedelická skupina Tame Impala predstavila singel Eventually z pripravovanej tretej štúdiovky Currents, ktorá vyjde 17. júla.

slovakia

left justify in out

Päťčlenná formácia už predtým z novinky ponúkla fanúšikom zdarma na stiahnutie pieseň Let It Happen a následne aj single Cause I'm A Man a Disciples. Spomínaný album Currents bude obsahovať celkovo trinásť skladieb, o produkciu ktorých sa postaral frontman Kevin Parker.


Formácia Tame Impala vznikla v roku 2007 v austrálskom Perthe a na svojom konte má zatiaľ dva albumy - Innerspeaker (2010) a Lonerism (2012). Oba boli podľa austrálskej verzie magazínu Rolling Stone najlepšími tamojšími albumami roka, pričom druhý menovaný okrem toho získal aj ocenenie austrálskej hudobnej akadémie ARIA za album roka, rockový album roka a Tame Impala vyhlásili aj za najlepšiu skupinu. Lonerism získal aj nomináciu na Grammy v kategórii Najlepší alternatívny album. Vlani v júli sa Tame Impala predstavili na festivale Pohoda v Trenčíne.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies