També v Trnave uspel na skúške a podpísal zmluvu

NETKY.SK • 29 Január 2016, 16:21 • 2 min
També v Trnave uspel na skúške a podpísal zmluvu

TRNAVA - Kamerunský futbalista Robert Ndip També sa po Andrejovi Kadlecovi, Babatoundem Bellovi a Róbertovi Ježovi v piatok stal štvrtým zimným prírastkom v kádri FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný útočník naposledy pôsobiaci v poľskom štvrtoligovom klube LZS Piotrówka podpísal zmluvu na dva roky. V Trnave už v novembri odohral dve stretnutia za juniorku, v štyroch zápasoch prípravy na jarnú časť tejto sezóny má na konte dva góly a tri asistencie.

 

"Bolo to veľmi korektné zo strany jeho manažérov. Robert nás presvedčil po dvoch skúškach. S mužstvom absolvoval dve sústredenia v Piešťanoch a Prahe. Podľa môjho názoru ukázal, že patrí do prvého mužstva," povedal na oficiálnej internetovej stránke trnavského klubu generálny manažér "andelov" Viktor Blažek. "Cítim sa výborne, som šťastný a poctený, že môžem byť v Spartaku. Teší ma, že sme dospeli k dohode. Chalani ma v kabíne prijali dobre. Dúfam, že sa moja forma bude zlepšovať," doplnil na webe spartak.sk Ndip També.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies