Talibanskí teroristi oslavujú Kavuliakovho vraha ako hrdinu!

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 12:03 • 2 min
Talibanskí teroristi oslavujú Kavuliakovho vraha ako hrdinu!

BRATISLAVA - Talibanskí teroristi zavesili na internet video, ktorého hlavnou postavou je Lambar Chán, informuje Nový čas.

slovakia

left justify in out

Práve on má na svedomí život rotného Daniela Kavuliaka a ťažké zranenia ďalších dvoch slovenských vojakov. Príslušník afganskej armády Lambar Chán, ktorý zaútočil na našich vojakov v Afganistane a po pár dňoch s pomocou komplica utiekol z väzenia, sa podľa Nového času už skrýva na území, ktoré má pod kontrolou islamistické hnutie Taliban. Dôkazom je video, na ktorom ho mudžahedíni oceňujú veľkým srdcom a sám následne oslavuje vztýčeným prstom svoje "víťazstvo". Na ďalších záberoch sa Chán nachádza v miestnosti spolu so zamaskovaným mužom. Za nimi je zavesená plachta. Tú teroristi využívajú na zakrytie miestnosti, aby bezpečnostné zložky nedokázali identifikovať priestor, v ktorom sa v čase nahrávania videa nachádzali. Obaja muži v paštúnskom jazyku opisujú, ako došlo k streľbe na slovenských vojakov v Kandaháre i k Chánovmu úteku. Terorista pritom v novovznikajúcej armáde pôsobil už niekoľko rokov. Prešiel normálnym výcvikom a nijako nepútal na seba pozornosť. 9. júla však bol na strážnej veži a obrátil zbraň proti našim vojakom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies