Talib Kweli poskytol fanúšikom zdarma nový album

NETKY.SK • 15 August 2015, 11:50 • 2 min
Talib Kweli poskytol fanúšikom zdarma nový album

LOS ANGELES - Americký rapper Talib Kweli vydal v piatok svoju siedmu sólovú štúdiovku s názvom Fuck The Money, ktorú poskytol svojim priaznivcom zdarma na stiahnutie.

slovakia

left justify in out

Novinka, ktorej vydanie ohlásil iba niekoľko hodín vopred, obsahuje jedenásť skladieb s hosťami ako Styles P, Ab-Soul či Miguel. Producentsky sa na albume podieľali napríklad The Alchemist, Amadeus alebo Farhot.


Tridsaťdeväťročný Talib Kweli Greene je rodákom z New Yorku a debutoval v roku 1998 spoločným albumom s Mos Defom s názvom Mos Def & Talib Kweli Are Black Star. O dva roky neskôr vydal s producentom Hi-Tekom, s ktorým tvorí formáciu Reflection Eternal, nahrávku Train Of Thought. Na ňu táto dvojica nadviazala v roku 2010 albumom Revolutions Per Minute. Kweliho sólový debut s názvom Quality vyšiel až v roku 2002, po ňom nasledovali nahrávky The Beautiful Struggle (2004), Eardrum (2007), Gutter Rainbows (2011), Prisoner Of Consciousness (2013) a Gravitas (2013). V rovnakom roku ako Eardrum vydal tiež nahrávku Liberation s producentom Madlibom a v roku 2011 sa zas na pulty obchodov dostal album Habits Of The Heart formácie Idle Warship, ktorú spolu s ním tvorí speváčka Res. Tento rok už vydal aj kompiláciu Train Of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1. Rapper sa 9. novembra predstaví v pražskom Lucerna Music Bare.

Tracklist albumu Talib Kweli - Fuck The Money:
01 Gratitude
02 Leslie Nope
03 Nice Things
04 Echoes f. Miguel & Patrick Stump
05 Fuck The Money f. Casper Nyovest
06 Fall Back f. Styles P & Nire
07 He Said She Said
08 Butterfly f. Steffanie Christi'an
09 Baby Girl f. Kendra Ross
10 The Venetian f. Niko Is & Ab-Soul
11 Money Good

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies