Talib Kweli plánuje v decembri vydať nový album

NETKY.SK • 6 Október 2013, 12:28 • 2 min
Talib Kweli plánuje v decembri vydať nový album

BRATISLAVA - Rapper pritom iba v máji tohto roku vydal svoju zatiaľ poslednú štúdiovku Prisoner Of Consciousness.

slovakia

left justify in out

Americký rapper Talib Kweli oznámil, že 15. decembra plánuje vydať šiestu sólovku s názvom Gravitas. Tridsaťosemročný rodák z New Yorku pritom iba v máji tohto roku vydal svoju zatiaľ poslednú štúdiovku Prisoner Of Consciousness.

Na novinke sa ako producenti podieľali napríklad Q-Tip, Oh No, Lord Quest alebo Rich Kidd. Nahrávka sa už dá predobjednať na Kweliho webstránke KweliClub.com, ktorú založil, aby posilnil svoj vzťah s fanúšikmi. "Keď si objednáte môj nový album Gravitas, tak si ho budete kupovať priamo odo mňa, nie od nejakého sprostredkovateľa. A ja tak budem mať s vami priamy vzťah. Kto potrebuje hudobný priemysel, keď máme jeden druhého? Súčasné technológie mi umožňujú mať s mojimi fanúšikmi takýto vzťah. Je to úžasný experiment," napísal rapper na spomínanej webstránke. 

Talib Kweli Greene debutoval v roku 1998 spoločným albumom s Mos Defom s názvom Mos Def & Talib Kweli Are Black Star. O dva roky neskôr vydal s producentom Hi-Tekom, s ktorým tvorí formáciu Reflection Eternal, nahrávku Train Of Thought. Na ňu táto dvojica nadviazala v roku 2010 albumom Revolutions Per Minute. Kweliho sólový debut s názvom Quality vyšiel až v roku 2002, po ňom nasledovali nahrávky The Beautiful Struggle (2004), Eardrum (2007), Gutter Rainbows (2011) a spomínaná Prisoner Of Consciousness (2013). V rovnakom roku ako Eardrum vydal tiež nahrávku Liberation s producentom Madlibom a predvlani sa zas na pulty obchodov dostal album Habits Of The Heart formácie Idle Warship, ktorú spolu s ním tvorí speváčka Res. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies