Talianskych reprezentantov prekvapilo rozhodnutie britských voličov

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 17:36 • 2 min
Talianskych reprezentantov prekvapilo rozhodnutie britských voličov

PARÍŽ - Rozhodnutie Veľkej Británie opustiť Európsku úniu prekvapilo talianskych futbalových reprezentantov.

slovakia

left justify in out

"Bola to správa, ktorá dnes ráno všetkých tak trochu šokovala. Do postele sme si včera ľahli s presvedčením, že sa to nestane," cituje agentúra dpa slová obrancu Giorgia Chielliniho. "Myslím, že najväčšou hrozbou je teraz dominoefekt, ktorý môže toto rozhodnutie vyvolať. Rozhodnutie voličov je prejavom generálnej nespokojnosti v celej Európe," dodal hráč Juventusu Turín.

 

Anglickí futbalisti na EURO 2016 reagovali na správy z domova zdržanlivo. "Neviem o tom toľko, aby ma to znepokojovalo. A myslím, že podobne sú na tom aj ostatní," povedal útočník Tottenhamu Harry Kane.

 

Tréner Walesu Chris Coleman odsunul tému deň pred osemfinálovým zápasom proti Severnému Írsku bokom. "Ešte sme v Európe. O všetkom ostatnom budeme hovoriť po návrate domov," reagoval.

 

Emócie naopak ovládli bývalého anglického reprezentanta Garyho Linekera. "Do pekla! Čo sme to urobili," napísal na internetovej sociálnej sieti Twitter.

 

O vystúpení krajiny z Európskej únie rozhodli britskí voliči vo štvrtkovom referende.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies