Taliansky vojak na manévroch zomrel po dopravnej nehode na juhu Česka

NETKY.SK • 17 September 2013, 13:49 • 2 min
Taliansky vojak na manévroch zomrel po dopravnej nehode na juhu Česka

PRAHA - Jeden z troch talianskych vojakov, účastníkov vojenského cvičenia Ramstein Rover 2013, ktorých vozidlo v pondelok narazilo do viaduktu na frekventovanej komunikácii Pelhřimov-Tábor, zomrel v pondelok večer v nemocnici napriek enormnému úsiliu záchranárov a zdravotníkov. Informoval o tom dnes spravodajský server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Policajný hovorca Milan Bajcura označil za najpravdepodobnejšiu príčinu tragickej nehody rýchlu jazdu. Obeť sedela na mieste spolujazdca na prednom sedadle a utrpela najťažšie zranenia, informovala Petra Kafková z juhočeskej záchrannej služby. Ide už o druhé úmrtie vojaka na juhu ČR v priebehu desiatich dní.

Prvou obeťou sa stal 6. septembra v nemocnici v Českých Budějoviciach 36-ročný rotný z delostreleckej brigády Armády ČR, ktorý dva dni predtým utrpel vážne zranenia po zásahu črepiny po dopade mínometného náboja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona