Taliansky súd rozviedol druhé manželstvo expremiéra Berlusconiho

NETKY.SK • 19 Február 2014, 06:38 • 2 min
Taliansky súd rozviedol druhé manželstvo expremiéra Berlusconiho

RÍM - Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi sa oficiálne rozviedol so svojou druhou manželkou Veronicou Lariovou, ktorá návrh na rozvod podala v roku 2009.

slovakia

left justify in out

Tlačová agentúra ANSA v utorok informovala, že súd v meste Monza v Lombardsku predbežne uznal rozvod 77-ročného Berlusconiho a 57-ročnej Lariovej. Konečné rozhodnutie súd odložil na neskorší termín vzhľadom na potrebu dohodnúť majetkové rozdelenie manželského páru.

Súd ešte v októbri v prvom návrhu priznal mesačné výživné pre Lariovú v sume 1,4 milióna eur.

Berlusconi je zasnúbený s 28-ročnou Francescou Pascaleovou.

Politik a mediálny magnát sa v ostatných rokoch zmieta v sexuálnych a korupčných škandáloch. Súd ho vlani odsúdil na sedem rokov väzenia za platený pohlavný styk so 17-ročnou tanečnicou z nočného klubu, voči čomu sa Berlusconi odvolal a stále sa nevzdáva návratu do najvyššej politiky ako predseda strany Forza Italia.
      

Bývalá herečka Lariová, ktorá má s Berlusconim tri deti narodené v rokoch 1984-88, požiadala o rozvod po tom, ako médiá priniesli správy o aférach jej manžela. Expremiér má ešte dve deti s prvou manželkou Carlou Elvirou Dell'Ogliovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies