Taliansky spevák Eros Ramazzotti sa oženil

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 14:33 • 2 min
Taliansky spevák Eros Ramazzotti sa oženil

MILÁNO - Taliansky spevák Eros Ramazzotti sa v sobotu 21. júna oženil. Manželkou 50-ročného interpreta sa stala modelka Marica Pellegrinelli. Obrad sa konal v Kráľovskom paláci v Miláne.

slovakia

left justify in out

Módny dom Valentino, ktorý obliekal novomanželov, už prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografiu dvojice.

 

Nevestine šaty ozdobili notovým zápisom a textom piesne Due Mondi, ktorú napísal už zosnulý Lucio Battisti. 

Pre známeho speváka je to už druhé manželstvo. V rokoch 1998 až 2002 bola jeho ženou modelka Michelle Hunziker, ktorá mu v roku 1996 porodila dcéru menom Aurora Sophie. S 26-ročnou Pellegrinelli hudobník od roku 2011 vychováva dcéru Raffaelu Mariu. 

 

Eros Ramazzotti sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1981. Na konte má jedenásť štúdiových radových albumov, pričom zatiaľ posledný počin Noi uviedol na trh predvlani. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad duety Cose Della Vita - Can't Stop Thinking of You s Tinou Turner, Piú che puoi so Cher alebo Belong to You (Il Ritmo della Passione) so speváčkou Anastaciou. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona