Taliansky kouč Dunajskej Stredy figuruje medzi kandidátmi na trénera maďarskej reprezentácie

NETKY.SK • 25 Október 2017, 08:44 • 2 min
Taliansky kouč Dunajskej Stredy figuruje medzi kandidátmi na trénera maďarskej reprezentácie

BRATISLAVA - Meno Marca Rossiho, kouča fortunaligového futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda, sa ocitlo medzi kandidátmi na trénera maďarskej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

"V maďarských novinách som o tom čítal, zatiaľ ma však nikto oficiálne nekontaktoval. V úvodnej fáze je to predovšetkým medzi Rossim a Maďarským futbalovým zväzom (MLSZ). Až potom, ak by bola táto téma aktuálna, by sme si spolu sadli my. Rossi má u nás platnú zmluvu, ale chápem, že by to bola obrovská výzva v jeho kariére. Určite by som nechcel byť ten, kto mu bude brániť v takomto posune," odpovedal Rossi v akom štádiu je možnosť odchodu talianskeho trénera, majiteľ DAC Oszkár Világi.
 

"Som nesmierne hrdý, že sa moje meno dostalo medzi kandidátov. Keby ma oslovila maďarská reprezentácia, nikdy by som nepovedal nie. Zatiaľ ma však zo zväzu oficiálne nik nekontaktoval a mám platnú zmluvu s Dunajskou Stredou. Nebolo by ľahké odísť od mužstva, už aj preto, že by som chcel naplniť cieľ a dostať sa do prvej šestky v slovenskej lige," uviedol Rossi pore pre portál csakfoci.hu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies