Talianske Avellino v piatok nastúpi bez zraneného Lásika

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 13:17 • 2 min
Talianske Avellino v piatok nastúpi bez zraneného Lásika

AVELLINO - Slovenský futbalista a niekdajší mládežnícky reprezentant Richard Lásik pre poranenie stehna nebude k dispozícii trénerovi talianskeho druholigového klubu Unione Sportiva Avellino 1912 pre piatkový domáci zápas proti tímu SPAL Ferrara (19.00 h) v rámci tamojšej Serie B.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný stredopoliar, ktorý do Avellina zamieril vlani v auguste zo Slovana Bratislava, v minulosti hrával aj za Bresciu, Ružomberok a Ostravu.

 

Avellino figuruje desať kôl pred koncom 22-člennej súťaže na 14. priečke, dosiaľ vybojovalo 37 bodov (bilancia 9-10-13). Avellino má deväťbodové manko na ôsmu pozíciu, ktorá zaručí účasť v play-off o postup do Serie A, no zároveň je len štyri body od priečok, ktoré budú znamenať boj o zotrvanie v druhej najvyššej súťaži. V elitnej Serie A naposledy hralo v ročníku 1987/1988. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies