Taliansko: Piráti prepadli ropný tanker o v Indickom oceáne

NETKY.SK • 8 Február 2011, 12:39 • 2 min
Taliansko: Piráti prepadli ropný tanker o v Indickom oceáne

Taliansko Piráti prepadli ropný tanker o v Indickom oceáne - Krimi Piráti zaútočili dnes v Indickom oceáne na taliansky ropný tanker a loď obsadili. Oznámila to tlačová agentúra Reuters, s odvolaním sa na talianske námorníctvo.

slovakia

left justify in out

img

Piráti zaútočili dnes v Indickom oceáne na taliansky ropný tanker a loď obsadili. Oznámila to tlačová agentúra Reuters, s odvolaním sa na talianske námorníctvo.
      Hovorca námorníctva uviedol, že na loď boli vypálené salvy, ale nikto neutrpel žiadne zranenia. K útoku približne piatich pirátov došlo asi 500 míľ od pobrežia Indie a 800 míľ od somálskeho pobrežia.
      K miestu smeruje bojová fregata talianskeho námorníctva. Posádku obsadenej lode tvorilo 17 Indov a piati Taliani. Piráti na loď zaútočili v skorých ranných hodinách. Bližšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies