Taliansko: Majiteľka baru možno videla nezvestné švajčiarske dvojičky

NETKY.SK • 10 Február 2011, 08:30 • 2 min
Taliansko: Majiteľka baru možno videla nezvestné švajčiarske dvojičky

Taliansko: Majiteľka baru možno videla nezvestné švajčiarske dvojičky

slovakia

left justify in out

img

Polícia v južnom taliansku vypočúva majiteľku baru, ktorá oznámila, že videla muža s dvoma dievčatkami, zodpovedajúcimi popisu nezvestných švajčiarskych šesťročných dvojičiek. Videla ich vraj minulý týždeň ešte predtým, ako otec dievčatiek spáchal samovraždu.
      Majiteľka baru v Cerignole uviedla, že muž sa jej pýtal, či môže jedno z dievčatiek ísť na toaletu. Ak sa to potvrdí, bude to prvý dôkaz, že Alessia a Livia boli so svojím otcom v Taliansku. Deti, ktoré žili iba s matkou vo švajčiarskom Lausanne, sú nezvestné od 30. januára.
      Francúzska polícia dnes potvrdila, že Mattias Kaspar Schepp zobral dcérky do Marseille, kde nastúpili na trajekt smerujúci na Korziku, odkiaľ sa mohli dostať do Neapola. Totožnosť 43-ročného Scheppa a jeho dvojičiek potvrdili spolucestujúci z trajektu do Propriana na juhu Korziky. Nočný trajekt opustil francúzsky prístav 31. januára. Cestujúci zo susednej kabíny počul v noci plakať dievča.
      Nie je známe, čo sa stalo potom.
      Scheppovo telo sa našlo začiatkom februára v Cerignole. Podľa polície skočil pod vlak.
      O osude dievčatiek nie je nič známe.
      Po talianskej, švajčiarskej a francúzskej polícii sa do pátrania zapojili aj všetky krajiny napojené na schengenský informačný systém.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona