Talianska vláda schválila balík úsporných opatrení

NETKY.SK • 1 Júl 2011, 09:37 • 2 min
Talianska vláda schválila balík úsporných opatrení

Talianska vláda schválila balík úsporných opatrení - Svet Talianska vláda dnes schválila balík úsporných opatrení, ktorého cieľom je vyhnúť sa gréckej dlhovej kríze a do konca roku 2014 zlikvidovať rozpočtový deficit. Informoval o tom dnes vládny zdroj.

slovakia

left justify in out

img

Talianska vláda dnes schválila balík úsporných opatrení, ktorého cieľom je vyhnúť sa gréckej dlhovej kríze a do konca roku 2014 zlikvidovať rozpočtový deficit. Informoval o tom dnes vládny zdroj.
      Balík, ktorého hodnota podľa vládnych predstaviteľov dosahuje zhruba 47 miliárd eur, musí teraz najneskôr do 60 dní schváliť parlament. Súčasťou úsporných opatrení sú škrty v rozpočtoch ministerstiev a regionálnych vlád, ako aj nižšie daňové úľavy pre firmy a rodiny. Podrobnosti konečného balíka vláda zatiaľ nezverejnila, očakáva sa však tlačová konferencia premiéra Silvia Berlusconiho a niektorých ministrov.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies