Talianska polícia po 15 rokoch vypátrala v Belgicku vraha mladej ženy

NETKY.SK • 19 August 2015, 13:45 • 2 min
Talianska polícia po 15 rokoch vypátrala v Belgicku vraha mladej ženy

BRUSEL - Elitný tím belgickej federálnej polície zadržal v pondelok na území Belgicka muža, ktorého v Taliansku odsúdili za vraždu a patril medzi tamojších najhľadanejších vrahov.

slovakia

left justify in out

Zločinec albánskeho pôvodu žil vyše desať rokov v dedine Geluwe na západe Flámska, pričom využíval falošnú totožnosť, uviedla tlačová agentúra Belga.

Zadržaného 37-ročného muža spolu ďalšími dvoma Albáncami talianski vyšetrovatelia identifikovali ako páchateľov vraždy Betty Ponce Yadiry Ramirezovej, ktorej telo našli 20. februára 2000 neďaleko mesta Piacenza. Všetci traja podozriví z Talianska ušli, v roku 2003 ich však odsúdili na 23 rokov väzenia.

Talianske orgány sa podarilo až teraz vypátrať, že jeden z vrahov žije v Belgicku, kde získal ešte v roku 2000 občianstvo. Albánec sa údajne v novom pôsobisku oženil s miestnou ženou a vychovával s ňou tri deti, pričom jeho manželka netušila o jeho kriminálnej minulosti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies