Talianska polícia obvinila dvanásť chuligánov Sparty Praha

NETKY.SK • 9 December 2016, 16:33 • 2 min
Talianska polícia obvinila dvanásť chuligánov Sparty Praha

MILÁNO - Talianska polícia zadržala v priebehu štvrtkového zápasu 6. kola skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2016/2017 s Interom Miláno dvanásť fanúšikov pražskej Sparty.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ obvinil chuligánov z páchania násilia na členoch bezpečnostnej služby, ktorí mali dohliadať na poriadok na štadióne San Siro. Až šestnásť členov "esbéesky" utrpelo rôzne zranenia po bitke s českými chuligánmi, ktorá vypukla na konci prvého polčasu. Polícia podľa agentúry AP násilníkov po vypočutí prepustila z cely predbežného zadržania a vzniesla voči nim obvinenia.

 

Už pred zápasom sa v uliciach Milána odohrávali nefutbalové scény. Približne 50 členov tvrdého fanúšikovského jadra Sparty sa dostalo do konfliktu s príslušníkmi polície, po ktorých hádzali fľaše a iné predmety.

 

Sparta napriek prehre 1:2 s Interom Miláno vyhrala K-skupinu a postúpila do jarného 16-finále EL. Meno súpera sa dozvie na pondelkovom žrebe vo švajčiarskom Nyone.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona