Talianska dráma zo včera má smutný koniec

NETKY.SK • 23 Apríl 2017, 12:27 • 2 min
Talianska dráma zo včera má smutný koniec

RÍM - Sedemročný chlapec, ktorého rodičia v meste Casella na okraji talianskeho Janova vyhodili z okna druhého poschodia v zúfalej snahe zachrániť ho pred požiarom, neprejavuje žiadne známky života. Informovala o tom dnes tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na janovskú Gasliniho pediatrickú nemocnicu, kam dieťa previezli.

slovakia

left justify in out

Nemocnica v prístavnom meste Janov na severozápade Talianska poskytla správu v sobotu neskoro večer a dodala, že lekárske konzílium počká niekoľko hodín, kým oficiálne vyhlási chlapca za mŕtveho.

Požiar vypukol v sobotu nadránom okolo 03.00 h SELČ v byte, kde chlapec žil s rodičmi. Tí ho vyhodili z okna z výšky približne päť metrov, zabaleného do diek a prikrývok. Susedom, ktorí sa ponáhľali na pomoc, sa chlapca nepodarilo chytiť, a tak utrpel vážne poranenia hlavy.

Rodičia tiež vyskočili z výšky okolo päť metrov. Otec dieťaťa Alessio Fraietta pri tom utrpel vážne zranenia a v nemocnici bojuje o život, kým matka Vincenza Sansoneová je v lepšom stave, keďže jej pád prerušili drôty používané na vešanie vypratej bielizne.

Matka dala z nemocničného lôžka súhlas na darovanie orgánov svojho syna, informovali tlačové agentúry ANSA a Adnkronos.






 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona