Talianov pred semifinále trápia problémy s kádrom

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 11:09 • 2 min
Talianov pred semifinále trápia problémy s kádrom

Talianov pred semifinále trápia problémy s kádrom - Futbal Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Cesare Prandelli bude musieť pred semifinálovým zápasom s Nemeckom na EURO 2012 vyriešiť otázku zloženia kádra. Azúrovú squadru trápia zranenia i karty.

slovakia

left justify in out

img

Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Cesare Prandelli bude musieť pred semifinálovým zápasom s Nemeckom na EURO 2012 vyriešiť otázku zloženia kádra. "Azúrovú squadru" trápia zranenia i karty.
      Nedeľňajší štvrťfinálový duel s Anglickom, v ktorom Taliani zvíťazili až po penaltovom rozstrele, nedohrali v úplnom poriadku kľúčový stredopoliar Daniele De Rossi a stopér Ignazio Abate. Obaja zišli z trávnika so svalovými problémami a navyše Christian Maggio, ktorý vystriedal Abateho, uvidel druhú žltú kartu na turnaji a vo štvrtkovom dueli s Nemeckom vo Varšave tak bude nútene pauzovať.
      Otázna je tiež účasť obrancu Giorgia Chielliniho, ktorý si v záverečnom dueli základnej C-skupiny s Írskom poranil podkolennú šľachu a v nedeľu nehral. Zostávajúcou vráskou na Prandelliho čele je zdravotný stav stredopoliara Thiaga Mottu, ktorý sa minulý týždeň ľahko zranil na tréningu a duel s Anglickom sledoval iba z lavičky.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona