Talianom proti San Marínu nepomôže ani Balotelli

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 16:09 • 2 min
Talianom proti San Marínu nepomôže ani Balotelli

FLORENCIA - Z talianskej zostavy na piatkový medzištátny prípravný zápas s futbalovou reprezentáciou San Marína vypadol aj Mario Balotelli.

slovakia

left justify in out

Útočník AC Miláno má bolesti chrbta a nemôže nastúpiť tak isto ako jeho klubový kolega Stephan El Shaarawy, ktorého vyradil narazený členok. Podľa fyzioterapeuta talianskeho výberu Enrica Castellacciho sa obaja stihnú zotaviť do zápasu kvalifikácie MS 2014 s Českom, ktorý je na programe 7. júna v Prahe. Po ňom už vicemajstri Európy Taliani odlietajú do Brazílie na Pohár konfederácií FIFA.

Ďalšieho útočníka, Pabla Osvalda z AS Rím, vylúčili z tímu pre inzultáciu klubového trénera Aurelia Andreazzoliho počas nedeľňajšieho finále Talianskeho pohára s mestským rivalom Laziom. Reprezentačný kormidelník Cesare Prandelli má z útočníkov na výber ešte Alessandra Diamantiho, Alberta Gilardina, Sebastiana Giovinca a Marca Saua.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies