Talianka Moioliová triumfovala v snoubordkrose

NETKY.SK • 16 Február 2018, 07:10 • 2 min
Talianka Moioliová triumfovala v snoubordkrose

Pjongčang - Talianska snoubordistka Michela Moioliová získala zlatú medailu v snoubordkrose na ZOH v Pjongčangu. Francúzka Julia Pereira de Sousa Mabileauová obsadila striebornú pozíciu. Víťazka kvalifikácie Češka Eva Samková po nevydarenom úvode finále napokon dosiahla aspoň na bronz.

slovakia

left justify in out

Samková myslela v Pjongčangu na obhajobu zlata zo Soči. Jej nádeje podporilo aj víťazstvo v kvalifikácii, ale vo štvrťfinále i v semifinále nebola jej jazda ideálna. Na medailovú pozíciu sa vo finále prepracovala z posledného šiesteho miesta. Vo finále sa jej opäť nevydaril štart, čo využila Talianka Moioliová.

 

Líderka poradia Svetového pohára sa pomerne rýchlo dostala na prvé miesto a to si dokázala udržať. Najmladšia z finalistiek iba 16-ročná Francúzka Julia Pereirová de Sousová Mabileauová získala došla do cieľa na striebornej pozícii. Samková ešte v závere zviedla priamy súboj o bronz so skúsenou Američankou Lindsey Jacobellisovou.

 

Snoubordkros, ženy, výsledky: 1. Michela Moioliová (Tal.), 2. Julia Pereira de Sousa Mabileauaová (Fr.), 3. Eva Samková (ČR), 4. Lindsey Jacobellisová (USA), 5. Chloe Trespeuchová (Fr.), 6. Alexandra Žekovová (Bulh.).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona