Talianka Giorgiová s pokutou 30 000 eur a dištancom od FIT

NETKY.SK • 30 Január 2017, 14:36 • 2 min
Talianka Giorgiová s pokutou 30 000 eur a dištancom od FIT

RÍM - Camila Giorgiová definitívne nehrozí hostkám v stretnutí Taliansko - Slovensko 11. - 12. februára na antuke v hale PalaGalassi vo Forli v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie tenisových reprezentačných družstiev žien. Od národnej federácie FIT dostala pokutu 30 000 eur a zákaz štartu na 9 mesiacov za bezdôvodné odmietnutie hrať v spomenutej súťaži vlani v apríli proti domácim Španielkam v Lleide v play-off o elitnú osmičku (Talianky prehrali 0:4).

slovakia

left justify in out

Pravda, dištanc v skutočnosti nemá reálny zmysel, lebo sa týka len podujatí v agende FIT. Dvadsaťpäťročná 74. hráčka singlového renkingu WTA Giorgiová a jej otec a zároveň tréner Sergio Giorgi majú dlhodobé rozpory s FIT. Rodáčka z Maceraty je talianskou trojkou za Robertou Vinciovou (21.) a Sarou Erraniovou (47.).



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies