Talianka Erraniová sa vrátila ku koučovi z detstva

NETKY.SK • 23 December 2016, 14:39 • 2 min
Talianka Erraniová sa vrátila ku koučovi z detstva

RÍM - Michele Montalbini sa stal staronovým trénerom talianskej tenisovej univerzálky Sary Erraniovej, ktorú predtým viedol od jej ôsmich do pätnástich rokov.

slovakia

left justify in out

Asistentom bude Andrea Capodimonte, kondičným trénerom Sergio Savorani a fyzioterapeutom Gianluca Castellari. Informáciu priniesol napríklad web Ubi Tennis publicistu Ubalda Scanagattu. V závere pripomenul, že Erraniová ráta so svojím štartom 11. - 12. februára na antuke v hale vo Forli proti Slovenkám v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2017 reprezentačných družstiev žien.

Erraniová sa po nie príliš vydarenej sezóne 2016 rozišla s koučom Pablom Lozanom a následne neviedla k dlhodobejšiemu záväzku jej skúška s Wimom Fissettem, ktorý medzičasom zamieril k Britke Johanne Kontovej.

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Bologne Erraniová v minulosti bola v Top 5 renkingu WTA vo dvojhre a dokonca na najvyššej priečke vo štvorhre. Momentálne figuruje na 49., resp. 44. pozícii. V singli je finalistkou vrcholného parížskeho antukového Roland Garros 2012. V debli je držiteľkou kariérneho Grand Slamu. Podieľala sa na triumfe "squadry" vo Fed Cupe 2008, 2010 a 2013.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona