Taliani zostanú po ME bez trénera

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 11:17 • 2 min
Taliani zostanú po ME bez trénera

RÍM - Záverečným turnajom tohtoročných majstrovstiev Európy sa uzavrie pôsobenie Antonia Conteho na čele realizačného tímu talianskej futbalovej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to prezident národnej federácie (FIGC) Carlo Tavecchio po tom, ako na verejnosť presiakli informácie o Conteho dohode s FC Chelsea. Štyridsaťšesťročný bývalý taliansky reprezentant a na klubovej úrovni stredopoliar Lecce a Juventusu Turín sa ujal Squadry Azzurry po Cesarem Prandellim v roku 2014 po majstrovstvách sveta v Brazílii, na ktorých Taliani nepostúpili zo základnej skupiny. Conte ich bez problémov previedol kvalifikáciou na ME 2016 do Francúzska, kde ich v základnej E-skupine čakajú zápasy s Belgickom, Švédskom a Írskom.


Všetko nasvedčuje tomu, že Conte sa vráti ku klubovému futbalu, v ktorom naposledy pôsobil ako tréner Juventusu Turín. Úradujúci anglický majster FC Chelsea síce po odvolaní Josého Mourinha angažoval Guusa Hiddinka, ale voľba s dlhodobou perspektívou zrejme padla na talianskeho odborníka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies