Taliani už bez Balotelliho, poslali ho domov

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 09:33 • 2 min
Taliani už bez Balotelliho, poslali ho domov

FORTALEZA - Futbalová reprezentácia Talianska v zostávajúcom priebehu Pohára konfederácií FIFA v Brazílii musí zaobísť bez Maria Balotelliho, ktorý sa vracia do vlasti, kde bude pokračovať v liečbe zranenia ľavého stehenného svalu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný útočník mal pôvodne vynechať len štvrtkové semifinále proti Španielsku. Taliani verili, že stihne byť fit do nedeľňajšieho finále alebo duelu o 3. miesto. Lekár azúrovej squadry Enrico Castellaci to však vylúčil a hviezdneho zakončovateľa poslal domov. "Dnes ráno sme urobili niekoľko testov, ale zdravotný stav nebol uspokojivý. Hráč sa nestihne uzdraviť ani do nedele. Rozhodli sme sa, že nebudeme riskovať. So súhlasom trénera Cesareho Prandelliho padol verdikt, že Mario odcestuje späť do Milána, kde bude v opatere lekárskeho tímu tamojšieho AC," informoval Castellaci. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona