Taliani sú majstri, zo základného kola musia postúpiť

NETKY.SK • 24 Jún 2010, 15:05 • 2 min
Taliani sú majstri, zo základného kola musia postúpiť

Taliani sú majstri, zo základného kola musia postúpiť

slovakia

left justify in out

Slovensko dnes žije ďalšou skúškou futbalovej reprezentácie na Majstrovstvách sveta (MS) v Juhoafrickej republike. Ako si Slováci poradia v zápase s Talianskom, ženskou intuíciou analyzovala pre TASR dlhoročná priateľka brankára Gianluigiho Buffona, česká modelka a herečka Alena Šeredová.
"Stať sa môže všeličo, hlavne Hamžík je dosť šikovný a v Taliansku sa mu naozaj darí. V športových novinách som čítala, že by ho mohol kúpiť Juventus Turín a v tej chvíli by hrali v rovnakom tíme a nebola by šanca, že by Gigimu strelil gól," reagovala modelka na možnosť, že by jej životnému partnerovi Buffonovi strelil Slovák Hamžík gól. Či sa Marek Hamžík niekedy stane súčasťou Juventusu a spoluhráčom Buffona, je vo hviezdach. Pred začiatkom MS bolo jasné, že títo dvaja páni budú hrať proti sebe. Buffon však vzhľadom na svoj momentálny zdravotný stav do zápasu proti Slovensku zrejme nenastúpi. Šeredová bez ohľadu na to, kto bude stáť v bránke Talianov, v úspech Slovákov neverí. "Sú to majstri sveta, je potrebné, aby sa veľmi snažili a aby naozaj zo základného kola postúpili, inak by to bolo blbé. Nieže by som to Slovákom nepriala, ale musia to pre nás urobiť a Hamžík sa nesmie trafiť," uviedla pobavene modelka pôvodom z Česka, ktorá v Taliansku žije už desať rokov. Podľa jej slov sa cíti doma tam, kde má rodinu. Jej rodina je však rozdelená. "Rodičia a sestra žijú v Prahe, ale mám svoje deti a priateľa v Taliansku, takže to Taliansko znamená pre mňa veľa," priznala Šeredová, ktorá stále vyzerá ako mladé dievča. Rozhodne nepôsobí dojmom, že už má vlastných potomkov. "Udržujem sa v kondícii, snažím sa žiť zdravý život a chodiť skoro spať. Také tie veci, o ktorých som si pred desiatimi rokmi myslela, že sú to hlúposti, dnes dodržujem," prezradila návod na to, ako dobre vyzerať rodáčka z Prahy, ktorá je presvedčená, že človek si v prvom rade musí dobre odpočinúť, aby dobre vyzeral.
Aj kvôli vizáži a výbornej znalosti talianskeho jazyka sa Šeredová nemôže sťažovať na nedostatok pracovných príležitostí. Stále pracuje v talianskej televízii aj vo filme. Za výnimočnú osobu sa napriek tomu nepovažuje. "Myslím si, že som človek, ktorý zvládne veľa vecí, ale v ničom nevynikám," uzavrela kráska, ktorá bude po prázdninách posudzovať talenty v slovenskej televíznej šou. Kvôli tejto pracovnej príležitosti prežije časť tohtoročnej jesene v Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona