Taliani referujú o razii u Gennara Gattusa

NETKY.SK • 17 December 2013, 10:06 • 2 min
Taliani referujú o razii u Gennara Gattusa

RÍM - V obydlí futbalového majstra sveta 2006 Gennara Gattusa urobila talianska polícia raziu. Referujú o tom viaceré médiá z Apeninského polostrova, napríklad La Stampa, Corriere della Serra či agentúra ANSA.

slovakia

left justify in out

Dodávajú, že 35-ročný niekdajší defenzívny pilier AC Miláno je rovnako ako o dva roky starší bývalý defenzívny stredopoliar Cristian Brocchi podozrivý z podielu na stávkových machináciách. Domové prehliadky sa v noci na utorok konali v Miláne, Bologni, Rimini a Messine.

Gattuso a Brocchi údajne boli v spojení so štyrmi osobami, ktoré v utorok zatkli na základe výsledkov vyšetrovania prokuratúry v Cremone. Polícia zadržala Salvatoreho Spadara, Cosima Rinciho, Fabia Quadriho a Francesca Bazzaniho, ktorého v predchádzajúcich výstupoch z tejto záležitosti označovali ako "Mr. X". Gattuso vraj bol v kontakte najmä s druhým spomenutým. Stopy vedú k Giuseppemu Signorimu, ktorého v auguste 2011 na päť rokov vylúčili z futbalového diania v rámci škandálu Calcioscomesse. Nová fáza aféry pod názvom "Posledná stávka" sa podľa Talianov týka 90 zápasov z rokov 2009 - 2013, medzi nimi duelov Juventusu Turín, AC aj Interu Miláno. Podozrenia voči Gattusovi a Brocchimu potvrdil pre agentúru AP prokurátor Roberto Di Martino. 

Rodák z Corigliano Calabria Gattuso na začiatku tejto sezóny viedol druholigový klub U.S. Cittá de Palermo, po šiestich kolách, v ktorých mužstvo nazbieralo sedem bodov, ho prepustili. 

Dvojnásobný víťaz Ligy majstrov Gattuso sa začiatkom tohto mesiaca pripomenul, keď verejne vyhlásil, že ženy podľa neho nepatria do futbalu. Išlo o reakciu na spor medzi výkonným riaditeľom AC Miláno Adrianom Gallianim a Barbarou Berlusconiovou, viceprezidentkou spomenutého klubu a zároveň dcérou majiteľa Silvia Berlusconiho. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies