Taliani proti Angličanom bez zraneného De Sciglia

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 10:01 • 2 min
Taliani proti Angličanom bez zraneného De Sciglia

MANGARATIBA - Talianska futbalová reprezentácia sa bude musieť vo svojom úvodnom vystúpení na MS v Brazílii proti Anglicku zaobísť bez obrancu Mattiu De Sciglia. O štart ho pripravilo svalové zranenie, ktoré utrpel na štvrtkovom tréningu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra DPA, krajný obranca milánskeho AC putoval z trávnika priamo do neďalekej nemocnice Angra dos Reis v meste Mangaratiba. Podľa lekárov nie je jeho zranenie vážne a De Sciglio zostane v kádri "azúrových".

 

Vedenie talianskej reprezentácie sa vo štvrtok obávalo o jeho zdavotný stav a zvažovalo, či ho v nominácii nenahradí Andrea Ranocchia z Interu Miláno. Podľa tímového lekára Enrica Castellacciho je zatiaľ predčasné hovoriť, či bude De Sciglio pripravený nastúpiť na druhý duel na turnaji proti Kostarike.

 

Taliani odštartujú svoju púť na svetovom šampionáte prestížnym súbojom s Anglickom, ktorý je na programe v noci na nedeľu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies