Taliani ocenili outfit Melanie Trumpovej

NETKY.SK • 27 Máj 2017, 17:17 • 2 min
Taliani ocenili outfit Melanie Trumpovej

TAORMINA - Manželka amerického prezidenta Donalda Trumpa, Melania, sa dnes do slnečného počasie na Sicílii obliekla do pestrofarebného kabátika s kvetinovými aplikáciami z dielne talianskych návrhárov Dolce & Gabbana, ktorý sa podľa tlačovej agentúry AP predáva za 51.000 dolárov.

slovakia

left justify in out

V kabátiku a s malou kabelkou z rovnakého materiálu, oblečenom cez klasické šaty, prišla na obed s manželkami lídrov skupiny G7, ktorý pre nich podával starosta mesta Catania. Farebnosť jej šatníka upútala pozornosť, pretože počas prvej zahraničnej cesty prezidenta USA sa doteraz obliekala prevažne do čiernej a bielej a na audienciu u pápeža prišla celá v čiernom vrátane čiernej pokrývky hlavy.

 

Podľa médií sa v Saudskej Arábii a Izraeli obliekala "klasicky konzervatívne" a aj pri prílete do Talianska mala na sebe tmavý kabát so zlatým lemovaním na vreckách a límci, hoci ho tiež podľa agentúry AP navrhli talianski módni návrhári Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Oblečenie prvej dámy USA svetovú verejnosť vždy zaujímalo, či už ňou bola Michelle Obamová alebo Jacqueline Kennedyová. Gabbana sa každým svojím modelom, v ktorom sa Melania objavila v Taliansku na verejnosti, pochválil na Instagrame.

 

Dnes tam zverejnil tri snímky kvetovaného kabátika, ku ktorým pripojil srdiečka a poďakovanie Melanii. Sicília sa stala múzou módneho domu Dolce & Gabbana a tak neprekvapuje, že sa prvá dáma USA obliekla na Sicílii - poslednej zastávke zahraničnej cesty svojho manžela - ako bývalá modelka práve do šiat Dolce & Gabbana. Niekoľko módnych návrhárov sa po inaugurácii Trumpa verejne vyjadrilo, že nebudú obliekať jeho manželku, pretože nesúhlasia s jeho politikou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies