Taliani hlásia záujem Bayernu Mníchov o Škriniara

NETKY.SK • 13 December 2016, 05:08 • 2 min
Taliani hlásia záujem Bayernu Mníchov o Škriniara

BRATISLAVA - Nemecký futbalový gigant Bayern Mníchov sleduje slovenského reprezentanta Milana Škriniara z talianskej Sampdorie Janov a nie je jediným účastníkom I. bundesligy s týmto mladým obrancom v hľadáčiku.

slovakia

left justify in out

Web Fussballtransfers.com s odvolaním sa na ItaSportpress.it píše aj o záujme Borussie Dortmund, Schalke 04 Gelsenkirchen a Eintrachtu Frankfurt. Podľa rovnakého zdroja boli pozorovatelia Bayernu na sobotňajšom zápase Serie A, v ktorom Sampdoria prehrala 1:2 s Laziom Rím, Škriniar absolvoval celý duel. Spomenutý portál Fussball Transfers pripomenul, že 21-ročný stopér prišiel do Janova v januári 2016 z MŠK Žilina za milión eur, v tejto sezóne už nastúpil v 14 stretnutiach a má zmluvu do roku 2020. Minulý týždeň skloňovali rodáka zo Žiaru nad Hronom v súvislosti s konkurenčnou Fiorentinou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona