Talian Lorenzetto víťazom 4. etapy Okolo Poľska, vedie aj celkovo

NETKY.SK • 5 August 2010, 07:42 • 2 min
Talian Lorenzetto víťazom 4. etapy Okolo Poľska, vedie aj celkovo

Talian Lorenzetto víťazom 4. etapy Okolo Poľska, vedie aj celkovo

slovakia

left justify in out

img

Taliansky cyklista Mirco Lorenzetto z tímu Lampre sa stal v stredu víťazom 4. etapy 67. ročníka pretekov Okolo Poľska, ktorú pelotón absolvoval z Tychowa do Cieszynu a merala 177,9 km. Druhý v prvej horskej etape tohto ročníka skončil jeho tímový kolega Grega Bole zo Slovinska, tretí ďalší taliansky jazdec Allessandro Ballan z tímu BMC Racing.
      Lorenzetto sa víťazstvom vo 4. etape dostal aj na čelo priebežného poradia, zo žltého dresu vyzliekol doterajšieho lídra Allana Davisa z Austrálie, ktorý chýbal vo vedúcej skupine. Jazdec kazašského tímu Astana spadol v priebežnej klasifikácii na 55. miesto, na lídra stráca 30 sekúnd.
      Z trojlístka slovenských pretekárov skončil najlepšie Peter Velits, obsadil 21. priečku so stratou 4 sekúnd na víťaza. Jeho brat Martin skončil so stratou 9:39 minúty na 136. mieste, Peter Sagan po žalúdočných problémoch asi 10 km pred cieľom obsadil 172. miesto s rovnakou stratou ako Martin Velits.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies