Talian Guidolin novým trénerom Swansea

NETKY.SK • 18 Január 2016, 18:24 • 2 min
Talian Guidolin novým trénerom Swansea

SWANSEA - Talian Francesco Guidolin povedie z funkcie hlavného trénera futbalistov Swansea City za záchranou v prebiehajúcej sezóne anglickej najvyššej súťaže.

slovakia

left justify in out

Waleský klub v pondelok informoval, že 60-ročný kormidelník bude spolupracovať s dočasným šéfom lavičky Swansea Alanom Curtisom, ktorý prevzal velenie v decembri po odvolaní Garryho Monka. Rozhodujúce slovo pri určovaní zostavy však bude mať Guidolin, podotkli predstavitelia Swansea s dôvetkom, že Guidolin aj Curtis majú platné kontrakty do konca aktuálnej sezóny.


Francesco Guidolin viedol ako tréner okrem talianskych klubov dosiaľ len francúzske Monako. Dlhšie pôsobil napríklad vo Vicenze, Udinese, Bologni či Palerme.
Swansea figuruje priebežne na prvej zostupovej 18. priečke tabuľkového poradia Premier League, z 21 zápasov vyťažili hráči waleského klubu 19 bodov. Prípadným pondelkovým víťazstvom v domácom stretnutí s aktuálne dvanástym Watfordom (21.00 h) sa môžu vyšvihnúť o jednu pozíciu nahor a poslať do zostupového pásma Newcastle United.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona