Talian Gianni De Biasi povedie Deportivo Alavés

NETKY.SK • 23 September 2017, 10:22 • 2 min
Talian Gianni De Biasi povedie Deportivo Alavés

VITORIA-GASTEIZ - Futbalistov španielskeho klubu Deportivo Alavés povedie Talian Gianni De Biasi. Referuje o tom web denníka AS aj mimošpanielske zdroje.

slovakia

left justify in out

Baskický klub bol niekoľko dní bez hlavného trénera, po nedeľňajšej prehre s Villarrealom (0:3) dostal výpoveď dovtedajší kouč Luis Zubeldía. Mužstvo dočasne viedol Javier Cabello. "S De Biasim sme sa dohodli na zmluve do konca sezóny s opciou na ďalší rok," referujú klubové zdroje z Alavésu.

Úlohou číslo jeden pre nového kouča bude dostať Alavés z pásma zostupu v Primera División, keďže Deportivo je po piatich kolách bez bodu a so skóre 0:8 predposledné. Už v sobotu od 16.15 h čaká na Alavés skúška ohňom proti úradujúcemu šampiónovi Realu Madrid.

Šesťdesiatjedenročný De Biasi v rokoch 2011-2017 trénoval albánsku reprezentáciu, s ktorou postúpil na minuloročné ME vo Francúzsku. Od júna tohto roka bol bez práce. V Španielsku už na klubovej úrovni pôsobil, viedol tím UD Levante (2007-2008), má bohaté skúsenosti aj z Talianska (FC Turín, Brescia. Modena, Udinese).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona