Talian Di Matteo po siedmich mesiacoch končí v Schalke

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 09:16 • 2 min
Talian Di Matteo po siedmich mesiacoch končí v Schalke

GELSENKIRCHEN - Vedenie nemeckého futbalového klubu Schalke 04 Gelsenkirchen sa deň po skončení tamojšej najvyššej súťaže I. bundesligy rozhodlo ukončiť spoluprácu s trénerom Robertom Di Matteom.

slovakia

left justify in out

Schalke sa v jarnej časti prezentovalo nepresvedčivou hrou a kolísavými výsledkami. Štyridsaťštyriročný kouč prišiel do Gelsenkirchenu v októbri 2014 s vizitkou progresívneho odborníka, keď nahradil Jensa Kellera. V roku 2012 priviedol anglický klub FC Chelsea k triumfu v Lige majstrov. Schalke pod jeho vedením zvíťazilo v štrnástich z 33 zápasov, dvanásťkrát odchádzali jeho zverenci z ihriska ako zdolané mužstvo.

 

Schalke napokon obsadilo v I. bundeslige šieste miesto a zahrá si v predkole Európskej ligy 2015/2016. Nástupca Di Mattea zatiaľ nie je známy. Informoval o tom portál televíznej stanice ESPN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona